Sommer-Aquaskole 2021

I år afholder Silkeborg Svømmeklub Sommer-Aquaskole i uge 26 og uge 31, som er henholdsvis den første og den sidste uge af skolernes sommerferie. Sommer-Aquaskolerne kommer til at foregå med base i Skyttehuset på Platanvej. Vi vil benytte Silkeborg Højskoles svømmehal og bruge græsplænen på atletikstadion.

Sommer-Aqauskolen starter kl. 9 hver dag og slutter kl. 15. Der vil være mulighed for at tilkøbe morgenpasning kl. 8-9 og eftermiddagspasning kl. 15-16.

På Aquaskolen vil der være Søhestehold ( 6-8 år) Delfinhold ( 7-10 år) samt Hajhold (10-12 år) med 12-15 pladser på hvert hold. Der er ikke niveau forskel på hold af samme navn.

De børn der i sæsonen 20/21 svømmer på et nybegynderhold, kan selv vælge hvilket type hold, de ønsker at svømme på. Kravet for at svømme på et Søhestehold er, at børnene er vant til at færdes i en svømmehal. På Søhesteholdet kan børnene bruge bælte. Kravet for at svømme på et Delfinhold er, at børnene er trygge ved at svømme i den dybe ende uden redskaber. Kravet for at komme på Hajholdet er at man kan svømme 25 meter, da de svømmer på langs af bassinet.

Aquaskolen bliver en blanding af aktiviteter i vand og på land. Hver dag vil der være henholdsvis to vand-pas og to land-pas, alle af en times varighed. På land vil vi være udenfor på græsplænen. Alle aktiviteter har til formål at give børnene nogen sjove, spændende og lærerige udfordringer sammen med alle de andre vandglade børn.

Vi vil naturligvis overholde alle gældende retningslinjer, så I trygt kan sende jeres børn på Sommer-Aquaskole. Vi fik mange gode erfaringer med os, da vi gennemførte en enkelt Aquaskole i sommeren 2020. Hvis vi bliver nødt til at aflyse Sommer-Aquaskolen pga. Covid-19-retriktioner og nedlukning, vil alle få det fulde indbetalte beløb retur.

Vi glæder os til at byde alle vandglade børn velkommen til en “vandvittig” sjov sommerferie-uge.

Aquaskole i påskedagene – AFLYST

På grund af den nationale nedlukning af indendørs idrætsfaciliteter, ser vi os desværre nødt til at aflyse dette års Påske-Aquaskole. Vi håber, at se mange af jer i påsken 2022 i stedet.

I år afholder Silkeborg Svømmeklub Påske-Aquaskole den 29.-31. marts 2021. Påske- Aquaskolen kommer til at foregå på Svømmecenter Nordvest samt i vores klublokaler hver dag kl. 9:00-15:00. Derudover kan der tilkøbes morgenpasning kl. 8:00-9:00.

På Aquaskolen vil der være 2 stk. Søhestehold ( 6-8 år) samt 2 stk. Delfinhold ( 7-10 år) med 12 pladser på hvert hold. Der er ikke niveau forskel på hverken de to Søhestehold eller de to Delfinhold.

De børn der i sæsonen 20/21 svømmer på et nybegynderhold, kan selv vælge hvilket type hold, de ønsker at svømme på. Kravet for at svømme på et Delfinhold er, at børnene er trygge ved at svømme i den dybe ende uden redskaber.

Aquaskolen bliver en blanding af aktiviteter i vand og på land. Hver dag vil der være henholdsvis to vand-pas og to land-pas, alle af en times varighed. På land vil vi være udenfor, hvis vejret tillader det. Alle aktiviteter har til formål at give børnene nogen sjove, spændende og lærerige udfordringer sammen med alle de andre vandglade børn.

Vi vil naturligvis overholde alle gældende retningslinjer, så I trygt kan sende jeres børn på Påske-Aquaskole. Hvis vi bliver nødt til at aflyse Påske-Aquaskolen pga. Covid-19-retriktioner og nedlukning, vil alle få det fulde indbetalte beløb retur.

Vi glæder os til at byde alle vandglade børn velkommen til en “vandvittig” sjov påskeferie 🙂

Aquaskoler 2020 – uge 27 og uge 32

Silkeborg Svømmeklub vil igen i år gerne invitere alle børn i alderen 6-12 år til Aquaskole i sommerferien. I år er det Silkeborg Højskole, Skyttehuset og Silkeborg Atletik Stadion, der danner rammen for de oplevelsesrige og succesfulde Aquaskoler.

Aquaskolerne indeholder hver dag planlagte aktiviteter fra kl. 9.00-15.00, både i vand og på land. Børnene vil få mulighed for at fordybe sig i anderledes, udfordrende og spændende svømmeaktiviteter i vand, mens landtiden vil rumme fællesskabsaktiviteter, lege og livsvigtig læring om livredning.

 

På Aquaskolen udbyder vi holdene Søhest (6-8år), Delfin (7-10 år) og Haj (10-12 år). Læs mere under Hold.

 

Billeder fra sidste Aquaskolen 2017