Sommer-Aquaskole i uge 26 og uge 31 2022

I år afholder Silkeborg Svømmeklub Sommer-Aquaskole i uge 26 og uge 31, som er henholdsvis den første og den sidste uge af skolernes sommerferie. Sommer-Aquaskolerne kommer til at foregå med base i Skyttehuset på Platanvej. Vi vil benytte Silkeborg Højskoles svømmehal og bruge græsplænen på atletikstadion.

Sommer-Aquaskolen starter kl. 9 hver dag og slutter kl. 15. Der vil være mulighed for at tilkøbe morgenpasning kl. 8-9 og eftermiddagspasning kl. 15-16.

På Sommer-Aquaskolen vil der være Søhest-hold ( 6-8 år) Delfin-hold ( 7-10 år) samt Haj-hold (10-12 år) med 12-15 pladser på hvert hold. Der er ikke niveauforskel på hold med samme navn.

Kravet for at svømme på et Søhest-hold er, at børnene er vant til at færdes i en svømmehal. På Søhest-holdet kan børnene bruge bælte. Kravet for at svømme på et Delfin-hold er, at børnene er trygge ved at svømme i den dybe ende uden redskaber. Kravet for at komme på Haj-holdet er at man kan svømme 25 meter, da de svømmer på langs af bassinet.

Sommer-Aquaskolen bliver en blanding af aktiviteter i vand og på land. Hver dag vil der være henholdsvis to vand-pas og to land-pas, alle af en times varighed. På land vil vi være udenfor på græsplænen. Alle aktiviteter har til formål at give børnene nogen sjove, spændende og lærerige udfordringer sammen med alle de andre vandglade børn.

Vi glæder os til at byde alle vandglade børn velkommen til en “vandvittig” sjov sommerferie-uge.

Tilmelding sker på www.ssk.dk/tilmelding/