Påske-Aquaskole 2022

I år afholder Silkeborg Svømmeklub Påske-Aquaskole den 11.-13. april 2022. Påske- Aquaskolen kommer til at foregå på Svømmecenter Nordvest samt i vores klublokaler hver dag kl. 9:00-15:00. Derudover kan der tilkøbes morgenpasning kl. 8:00-9:00.

På Aquaskolen vil der være 2 stk. Søhestehold ( 6-8 år) samt 2 stk. Delfinhold ( 7-10 år) med 12 pladser på hvert hold. Der er ikke niveau forskel på hverken de to Søhestehold eller de to Delfinhold.

De børn der i sæsonen 21/22 svømmer på et nybegynderhold, kan selv vælge hvilken type hold, de ønsker at svømme på. Kravet for at svømme på et Delfinhold er, at børnene er trygge ved at svømme i den dybe ende uden redskaber.

Påske-Aquaskolen bliver en blanding af aktiviteter i vand og på land. Hver dag vil der være henholdsvis to vand-pas og to land-pas, alle af en times varighed. På land vil vi være udenfor, hvis vejret tillader det. Alle aktiviteter har til formål at give børnene nogen sjove, spændende og lærerige udfordringer sammen med alle de andre vandglade børn.

Vi vil naturligvis overholde alle gældende retningslinjer, så I trygt kan sende jeres børn på Påske-Aquaskole. Hvis vi bliver nødt til at aflyse Påske-Aquaskolen pga. Covid-19-retriktioner og nedlukning, vil alle få det fulde indbetalte beløb retur.

Vi glæder os til at byde alle vandglade børn velkommen til en “vandvittig” sjov påskeferie 🙂

Tilmelding se her