Aquaskole i påskedagene

I år afholder Silkeborg Svømmeklub for tredje gang Aquaskole i Påskeferien. Påske Aquaskolen kommer til at foregå på Svømmecenter Nordvest samt i vores klublokaler d. 6.-8. april fra kl. 09.00-15.00. Derudover tilbyder vi morgenpasning hver dag kl. 8.00-9.00.

På Aquaskolen vil der være 2 stk. søhestehold ( 6-8 år) samt 2 stk. delfinhold ( 7-10 år) med 16 pladser på hvert hold. Der er ikke niveau forskel på hverken de to søhestehold eller delfinhold.

De børn der i sæsonen 19/20 svømmer på et nybegynderhold, kan selv vælge hvilket type hold, som de ønsker at svømme på. Kravet for at svømme på et delfinhold er, at børnene er tryg ved at svømme i den dybe ende uden redskaber.

Aquaskolen bliver en blanding af aktiviteter i vand og på land. Hver dag vil der være henholdsvis to vand-pas og to land-pas, alle af en times varighed. Alle aktiviteter har til formål at give børnene nogen sjove, spændende og lærerige udfordringer sammen med alle de andre vandglade børn.

Vi glæder os til at byde alle vandglade børn velkommen til en ‘vandvittig’ sjov påskeferie 🙂